Instrumente de gestionare a datelor personale.

Această pagină vă oferă instrumentele necesare pentru a vă gestiona datele personale stocate în magazinul nostru.
După ce ați trimis o solicitare, veti primi un e-mail cu un link pentru a autoriza solicitarea.

Obțineți date personale.

Vă vom trimite o copie a tuturor datelor personale pe care le deținem. De asemenea, datele vor fi într-un format obișnuit de citit de mașină, astfel încât să îl puteți utiliza pentru a le transmite unui alt colector de date la alegere.

Editați / rectificați datele.

Pentru a vă edita datele personale, trebuie să vă conectați la contul dvs.

Ștergeți datele.

Datele dvs. personale, inclusiv contul și toate informațiile conexe (bonusuri, puncte de recompensă, istoricul comenzilor etc.) vor fi eliminate în întregime din magazinul nostru. În cazul în care datele sunt încă necesare pentru ca noi să preluăm comanda dvs. sau să ne îndeplinim obligațiile care vi se impun în baza contractului dintre noi (returnarea unui produs, returnarea banilor etc.), nu vom putea satisface o astfel de solicitare.

Restricționați procesarea datelor.

Restricționarea prelucrării datelor este o alternativă la ștergerea datelor: vom continua să stocăm datele dvs., dar nu o vom procesa până nu ridicați restricția. Nu veți putea accesa contul dvs. până când restricția nu va fi ridicată. În cazul în care datele sunt încă necesare pentru ca noi să preluăm comanda dvs. sau să ne îndeplinim obligațiile care vi se impun în baza contractului dintre noi (returnarea unui produs, returnarea banilor etc.), nu vom putea satisface o astfel de solicitare.

Anulați restricționarea procesării datelor.

Restricțiile privind prelucrarea datelor dvs. personale vor fi ridicate și vom putea să le procesăm.

Retrageți un consimțământ.

Retragerea unui consimțământ de prelucrare a datelor dvs. personale, colectate pe baza consimțământului (de exemplu, în scopuri de marketing direct) înseamnă că vom înceta prelucrarea acestor date în scopurile acordate prin consimțământ și dacă nu avem obligații legale față de dvs., cum ar fi procesarea comenzilor , toate datele dvs. personale vor fi eliminate din magazinul nostru (contul dvs. și toate informațiile conexe: bonusuri, puncte de recompensă, istoricul comenzilor etc.).
Adresa de e-mail va fi utilizată pentru identificarea datelor dvs. personale din magazinul nostru și pentru a trimite un cod de autorizare.