De ce eCalator.ro ?

Creat pentru pasionatii de aventura sprijinind companiile locale!

Povestea Noastra

eCalator.ro începe, la fel ca toate brandurile autentice, cu o poveste. Am creat acest magazin, dupa 12 ani de experienta, pentru a va pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate pe care sa le purtati cu mandrie zi de zi. Recomandam cu responsabilitate produsele comercializate. Testate personal si cu o durata mare de viata, pot fi considerate o investitie pe termen lung, care se amortizeza imediat prin calitatea, confortul si placerea de a fi purtate.

Oferim:

Origine GARANTATA.

​​Toate produsele noastre au Origine Garantata.În sistemul  în care operăm, retailerul are contract direct cu producătorii. Astfel , toate produsele noastre vin direct de la producători, fără alți intermediari, acest lucru le garantează autenticitatea.

Livrare GRATUITA.

Livrarea este gratuita pentru orice comanda cu greutate mai mica de 3kg,la orice destinatie din Romania, daca valoarea comenzii depaseste 499 Ron. Daca valoarea comenzii este mai mica de 499 Ron, valoarea taxei de transport este de 23 Ron.

Prețuri PERSONALIZATE.

In calitate departeneri ai nostri, va punem permanent la dispozitie avantajul de a beneficia de "Duty Free Prices". In plus produsele din magazinul nostru beneficiază de discounturi suplimentare, astfel încât avem (permanent) produse la prețuri cu 10% mai mici decât în magazinele din centrele comerciale ale Bucurestiului. 

Produse TESTATE.

Testam produsele pe care le comercializam. Selecteaza in meniul de cautare ''Produse Testate''pentru a cumpara produse 100% recomandate.

Consultanta GRATUITA.

Colaborarea cu noi aduce partenerilor o serie de avantaje:

      1. Economie de timp si efort alocat prospectarii unei piete in continua schimbare.
      2. Reducerea semnificativa a costurilor de achizitie. Cere oferta personalizata!
      3. Colaborarea cu un consultant aflat in permanenta la dispozitia dumneavoastra.

Garantie Lifetime*. 

Vezi politica de Garantie.


Servicii Spalatorie Outdoor

Vezi lista de preturi. 


Iti multumim!

Echipa eCalator.ro


All other trademarks not owned by ecalator.ro or its subsidiaries that appear on this site are the property of their respective owners.