Istoria noastra

Istoria noastră

Salut, Călătorule!

Ecalator.ro începe, la fel ca toate brandurile autentice, cu o poveste. Am creat acest magazin, dupa 12 ani de experiență (10 ani - Product Management Thule + 2 ani ca Head Of Online Department la Magazinele Himalaya), pentru a vă pune la dispoziție produse de cea mai bună calitate pe care să le purtați cu mândrie zi de zi. Recomandăm cu responsabilitate produsele comercializate. Testate personal și cu o durată mare de viață, pot fi considerate o investiție pe termen lung, care se amortizează imediat prin calitatea, confortul și plăcerea de a fi

Oferim: Origine GARANTATĂ
​​Toate produsele noastre au Origine Garantata. În sistemul în care operăm, retailerul are contract direct cu producătorii. Astfel, toate produsele noastre vin direct de la producători, fără alți intermediari, ceea ce garantează autenticitatea acestora.

Produse TESTATE

Testăm produsele pe care le comercializăm. Selectează în meniul de căutare ''Produse Testate'' pentru a cumpăra produse 100% recomandate.

Consultanță GRATUITĂ

Colaborarea cu noi aduce partenerilor o serie de avantaje:

1. Economie de timp și efort alocat prospectării unei piețe în continuă schimbare.
2. Reducerea semnificativă a costurilor de achiziție.
3. Colaborarea cu un consultant aflat în permanență la dispoziția dumneavoastră.

Servicii Spalatorie Outdoor

Vezi lista de preturi.


Iti multumim!
Echipa ecalator.ro

All other trademarks not owned by ecalator.ro or its subsidiaries that appear on this site are the property of their respective owners.